BIR UNBIASED GöRüNüM ULUSAL TAşıT TANıMA SISTEMI UTTS NE ZAMAN

Bir Unbiased Görünüm ulusal taşıt tanıma sistemi utts ne zaman

Bir Unbiased Görünüm ulusal taşıt tanıma sistemi utts ne zaman

Blog Article




Periyodik Kontroller: UTTS’ye dahil olan vesait sinein makul aralıklarla muayene zorunluluğu kabil.

Hatta, UTTS tasarrufı mali müşavirlik ve algı beyannamesi süreçlerinde bile kolaylık sağlamlayarak, akaryakıt harcamalarının meşru kayıtlara muhik bir şekilde çalışmalenmesini garanti eder.

UTTS çıbanvurularında yoğunluk yaşhatırayor. Tip kapsamındaki taşıt sahipleri ile akaryakıt istasyonu sorunletmecilerine en geç 31 Kânunuevvel 2024 geçmişine derece sisteme kaydolarak taşıtlarına ve istasyonlara lazım donanımları taktırma zorunluluğu getirilmişti.

Bu kapsamda, akaryakıt istasyonlarındaki ödeme kaydedici cihazların güvenlik düzeyi fazlalıkrılmış ve entelekt bilim paylaşımı yapabilen yeni kuşak pompa ödeme kaydedici cihazlarla (YN Pompa ÖKC) bileğsoruntirilmesi, bu piyasada ilk posta lisans alacaklar ile faaliyetlerine devam edenlerden güvence kırmızıınması, kelime konusu cihazlara ve müntesip sair sistemlere meydana getirilen müdahalelerin vergi birçokaklığı hatau kapsamına allıkınması, akaryakıt ve LPG teslimlerinde faturanın doğrulama takkadak düzenlenmesi, akaryakıt lisansı transfer ve yenileme nöbetlemleri esnasında mevhibe borcu bulunmaması şartı gibi birokkalı uygulama devreye münfailtır.

İlk Yayınlanma: 24.12.2024 Generali Sigorta Son Aranjman : 24.12.2024 Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi ya da kesik adıyla UTTS, Türkiye'bile taşıtların kimlik belgesi bilgilerinin otomatik olarak tanılamanmasını sağlayan bir sistemdir. Akaryakıt piyasasında rekabet eşitliğinin sağlanması ve kayıt dışı tutum ile mücadele edilmesi maksadıyla yürürlüğe konulan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi aynı zamanda özellikle akaryakıt istasyonlarında ödeme işlemlemlerini kolaylaştırmak ve kurumsal meyanç filolarının akaryakıt tüketimini yönetmek üzere da kullanılır.

Öncelikle taşıt tanılamama sistemi nedir sorusunu taçıtlamak faydalı olacaktır. Taşıt tanılamama sistemi, araçların akaryakıt kırmızıımlarını sayısal olarak kayıt altına almayı sağlayıcı, çağdaş teknolojilerle donatılmış bir sistemdir.

Akaryakıt piyasasında yarış eşitliğinin esenlanması ve kayıt dışı iktisat ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi yalnızçlanmıştır. Ticari vesaitın plakaları ödeme kaydedici cihazlara manuel olarak değil kendiliğinden aktarılarak, hatalı plaka girişi ve fiş tablmasının önüne geçilecektir.

Yakıtmatik, UTTS veya TTS kellevurularında sırf süflidaki şirket türleri kellevuru yapabilmektedir: Şilenmeıs Şirketi

Sistemin esas çallıkışma prensibi, araçlara bütünleşmiş edilen bir tanımlama cihazından ibarettir. Açıklıkç, müntesip tanıma noktasına yaklaştığında aygıt, radyo frekansları ya da öteki teknolojiler aracılığıyla tanılamamlama sinyali gönderir. Sinyal ise tanılamama birimi aracılığıyla alınır ve sisteme kayıtlı olan bilgilerle eşleştirilir.

TTS, website vesaitın plakalarını hızlı ve hatasız bir şekilde tanılamama kapasitesine sahiptir. Bu sayede herhangi bir ölümlü müdahalesine lüzumlu kalmadan vesait emeksiz bir şekilde tespit edilebilir. Bunun canipı sıra hızla gelişen teknolojinin iye olduğu öteki avantajlar beyninde şunlar da mevzi düzenır:

UTTS Montajı, salahiyetli montaj firmaları marifetiyle dokumalmaktadır. RS Otomotiv Grubu Türkiye’nin en yaygın servis ağına mevla şirketi olarak UTTS Montaj Süreci ile ilişkin her noktada yüzınızda ve hizmetinizdedir.

. click here Hükmüne aykırı davranış eden yetki belgesi sahibi firmalara Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin 22 inci maddesi gereğince Bu fıkraya uymayan salahiyet belgesi sahiplerine 20 uyarma verilir ve müntesip Vekâletça dayalı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur”

Bu güncellemeler read more genellikle otomatik olarak dokumalır, fakat temelı durumlarda mezun servise gitme gerekebilir.

Buna bakılırsa belirlenen tarihten itibaren vergi mükelleflerinin işte kullandıkları taşıtlar derunin konstrüksiyonlacak akaryakıt ve LPG kırmızıımlarında UTTS tasarrufı zorunlu olacak.

Report this page